VALPAR & TILL SALU

Valpar // Till Salu

Vi planerar beaglevalpar i februari -24

efter välmeriterade, friska och trevliga hundar.

Vår tik Tweed är parad med den norska hanen Mio


Både Tweed och Mio är välmeriterade beaglar med alla viktiga rasdetaljer. Tweed är Svensk jakt och utställningschampion och även Norsk utställningschampion. Hon driver i första hand rådjur, men har även haft ett par rävdrev.
Mio är Norsk, Svensk, Finsk och Nordisk jaktchampion och även Norsk utställningschampion. Han har drevpris på rådjur och hare men driver även räv.


Vi hoppas och tror på en valpkull med hög jaktlust och bra exteriör. Valparna kommer enbart att säljas till aktiva jägare, gärna med intresse för att starta på jaktprov. 

Fodervärd till vuxen tik


Vi söker även efter en fodervärd till en vuxen beagletik. Vi söker dig som inte bor för långt från Strömstad då vi vill kunna hämta och lämna smidigt när det förhoppningsvis är tid för parning och valpning. Maila gärna för att få mer information om tiken. 

Köpa Valp?


En valp från Red Icon's levereras alltid:


★Registrerad i Svenska Kennelklubben

★Med stamtavla

★Veterinärbesiktad

★Vaccinerad

★Regelbundet avmaskad

★ID-märkt med microchip

★Doldafel Förs. hos Folksam i 3 år


Våra valpar föds & växer upp i naturlig hemmamiljö tillsammans med oss och alla våra hundar. De får vara en del av vår vardag och vänjs under hela deras tid hos oss för vardagliga saker och ljud som sker i ett hem.


När du köper en hund från Red Icon's ingår livlång support och vägledning under hela hundens liv. Vi arrangerar även valp- kennelträffar med jämna mellanrum.


Alla våra valpar och hundar äter foder från FourFriends.

Köpa Valp?


Är du intresserad av en valp från Red Icon's?


★Du är väl insatt i vilket ansvar det är att äga en hund

★Du erbjuder ett gott & varaktigt hem

★Har tid och engagemang för hunden hela livet

★Har ett sunt förnuft

★Kan aktivera och motionera hunden på ett lämpligt sätt

★Du förstår att hundar aldrig är barns leksaker.

★Ingen valp säljs på avbetalning


Första kontakt får gärna vara via mail, använda gärna vårt formulär här nedan.

Mailet ska inehålla en presentation om er och vad ni kan erbjuda för hem så att vi lättare kan bilda oss en uppfattnig om er och vad för hund ni söker.
Våra valpar säljs inte efter "först till kvarn" kösystem, utan vi säljer våra valpar till de vi tror kan erbjuda bäst hem och  förutsättningar för just den hunden.


Vi svarar på mail i den mån vi hinner, har du inte fått svar efter 14 dagar får ni gärna maila igen ifall det har hamnat fel på vägen. Använd gärna vårt mailformulär här nedan. Vår e-post adress är: kontakt@redicons.seKONTAKT

Använd gärna vårt kontaktforumlär här på hemsidan för att visa intresse för en valp eller har andra funderingar om oss och våra hundar. 


I ert mail vill vi gärna att ni presentation er väl och skriver vad för liv ni kan erbjuda en valp från oss.