VALPAR & TILL SALU

Till Salu

Nedan kan ni läsa om vi har någon valp eller äldre hund till salu.

Akuellt just nu:

  • Till Salu - tikvalp född 2023.06.14
  • Till Salu - tikvalp född 2023.05.11
  • Fodervärd - Vuxen tik

Tikvalp född 2023.09.14


Den 14.e september föddes 5 friska och pigga valpar hos oss, 4 tikar & 1 hane. På grund av avbokning har vi en tik ledig till rätt hem. Hon är besiktigad U.A, vaccinerad och chipmärkt hos veterinär. För mer information om vår tikvalp är ni välkomna att maila oss en presentation om er och vad för liv ni kan erbjuda en valp från oss. 

Mamma till valparna är vår tik Vega (Maliwick's Googla My Name). Vega är en mjuk och vänlig beagle, precis som de ska vara. Hon är dubbelchampion (jakt & utställning) och har även gått ett godkänt anlagsprov i viltspår.

Hon driver främst rådjur men har även ett 1:a pris på hjort. 


Pappa till kullen är vår egenuppfödda hane Ivar (Red Icon's Obi Wan Kenobi). Ivar är en förhållandevis ganska ung hane, men som haft en riktig kanon start i karriären. Han är både Norsk Juniorvinnare & Vinnare 2023. Han har vunnit Best In Show på Norska Harehundklubbens utställning och har hittills 6st Bäst i Rasen (BIR). Nu senast var vi i Danmark och där knep han J-CERT alla 3 dagar och blev då Dansk Juniorchampion.
Han är Svensk Viltspårschampion efter tre raka 1:a pris i öppenklass. 


Både Vega och Ivar är två friska och sunda hundar med hjärtat på rätt ställe. 

 


Tik född 2023.05.11


Vi söker ett aktivit sällskapshem till vår sparade tik från vårkullen 2023.

Märta, som hon kallas, är en jätte trevlig och glad valp som vi sparade och hade förhoppningar om att hon skulle kunna ingå i vårt avelsprogram, men då hon inte lämpar sig för avel så har vi nu börjat kika efter ett egent hem till henne. Hon är mycket tilltalande exteriört så skulle intresse för utställning finnas är det ett plus, men absolut inget krav. 

Märta är vaccinerad, veterinärbesiktigad och har en enskild försäkring hos Folksam. 

Märta kommer vara kastrerad vid försäljning. 
För mer information om Märta är ni välkomna att maila oss. Bifoga gärna en presentation om er själva och vad för hem ni kan erbjda Märta.Fodervärd till vuxen tik


Vi söker även efter en fodervärd till en vuxen beagletik. Vi söker dig som inte bor för långt från Strömstad då vi vill kunna hämta och lämna smidigt när det förhoppningsvis är tid för parning och valpning. Maila gärna för att få mer information om tiken. 

Köpa Valp?


En valp från Red Icon's levereras alltid:


★Registrerad i Svenska Kennelklubben

★Med stamtavla

★Veterinärbesiktad

★Vaccinerad

★Regelbundet avmaskad

★ID-märkt med microchip

★Doldafel Förs. hos Folksam i 3 år


Våra valpar föds & växer upp i naturlig hemmamiljö tillsammans med oss och alla våra hundar. De får vara en del av vår vardag och vänjs under hela deras tid hos oss för vardagliga saker och ljud som sker i ett hem.


När du köper en hund från Red Icon's ingår livlång support och vägledning under hela hundens liv. Vi arrangerar även valp- kennelträffar med jämna mellanrum.


Alla våra valpar och hundar äter foder från FourFriends.

Köpa Valp?


Är du intresserad av en valp från Red Icon's?


★Du är väl insatt i vilket ansvar det är att äga en hund

★Du erbjuder ett gott & varaktigt hem

★Har tid och engagemang för hunden hela livet

★Har ett sunt förnuft

★Kan aktivera och motionera hunden på ett lämpligt sätt

★Du förstår att hundar aldrig är barns leksaker.

★Ingen valp säljs på avbetalning


Första kontakt får gärna vara via mail, använda gärna vårt formulär  här nedan.

Mailet ska inehålla en presentation om er och vad ni kan erbjuda för hem så att vi lättare kan bilda oss en uppfattnig om er och vad för hund ni söker.
Våra valpar säljs inte efter "först till kvarn" kösystem, utan vi säljer våra valpar till de vi tror kan erbjuda bäst hem och  förutsättningar för just den hunden.


Vi svarar på mail i den mån vi hinner, har du inte fått svar efter 14 dagar får ni gärna maila igen ifall det har hamnat fel på vägen. Använd gärna vårt mailformulär här nedan. Vår e-post adress är: kontakt@redicons.seKONTAKT

Använd gärna vårt kontaktforumlär här på hemsidan för att visa intresse för en valp eller har andra funderingar om oss och våra hundar. 


I ert mail vill vi gärna att ni presentation er väl och skriver vad för liv ni kan erbjuda en valp från oss.