VALPAR & TILL SALU

VALPAR

Valpar födda 2023.09.14


Den 14.e september föddes 5 friska och pigga valpar hos oss, 4 tikar & 1 hane. Ett par av valparna söker fortfarande egna hem och finns intresse för en valp så är ni välkomna att kontakta oss. Använd gärna vårt formulär här på hemsidan.


Mamma till valparna är vår tik Vega (Maliwick's Googla My Name). Vega är en mjuk och vänlig beagle, precis som de ska vara. Hon är dubbelchampion (jakt & utställning) och har även gått ett godkänt anlagsprov i viltspår.

Hon driver främst rådjur men har även ett 1:a pris på hjort. 


Pappa till kullen är vår egenuppfödda hane Ivar (Red Icon's Obi Wan Kenobi). Ivar är en förhållandevis ganska ung hane, men som haft en riktig kanon start i karriären. Han är både Norsk Juniorvinnare & Vinnare 2023. Han har vunnit Best In Show på Norska Harehundklubbens utställning och har hittills 6st Bäst i Rasen (BIR). Nu senast var vi i Danmark och där knep han J-CERT alla 3 dagar och blev då Dansk Juniorchampion.
Han har ett godkänt anlagsprov i viltspår samt två stycken 1:a pris i öppenklass viltspår. 


Både Vega och Ivar är två friska och sunda hundar med hjärtat på rätt ställe. 

 


SE J(kombi)CH SE UCH

Maliwick's Google My Name 

DK JCH NO V-23 NO JV-23 RO JV-23 VI JV-23 BISS

Red Icon's Obi Wan Kenobi

Vi ställer inga krav på att man ska vara jägare för att få köpa en valp ifrån kombination, men vi vill att man ska vara medveten om vad beagle är för ras och att om man väljer att inte använda sin hund till jakt så bör den aktiveras på annat motsvarande vis.


Läs gärna våra informationsrutor - Köpa Valp? - för mer information om vad vi förväntar oss av er som vapköpare och vad ni kan förvänta er av oss som uppfödare.


Vid intresse av en valp så skicka gärna ett mail via vårt formulär nedan så återkommer vi.

Vänliga Hälsningar/Sophia & Johan

Köpa Valp?


En valp från Red Icon's levereras alltid:


★Registrerad i Svenska Kennelklubben

★Med stamtavla

★Veterinärbesiktad

★Vaccinerad

★Regelbundet avmaskad

★ID-märkt med microchip

★Doldafel Förs. hos Folksam i 3 år


Våra valpar föds & växer upp i naturlig hemmamiljö tillsammans med oss och alla våra hundar. De får vara en del av vår vardag och vänjs under hela deras tid hos oss för vardagliga saker och ljud som sker i ett hem.


När du köper en hund från Red Icon's ingår livlång support och vägledning under hela hundens liv. Vi arrangerar även valp- kennelträffar med jämna mellanrum.


Alla våra valpar och hundar äter foder från FourFriends.

Köpa Valp?


Är du intresserad av en valp från Red Icon's?


★Du är väl insatt i vilket ansvar det är att äga en hund

★Du erbjuder ett gott & varaktigt hem

★Har tid och engagemang för hunden hela livet

★Har ett sunt förnuft

★Kan aktivera och motionera hunden på ett lämpligt sätt

★Du förstår att hundar aldrig är barns leksaker.

★Ingen valp säljs på avbetalning


Första kontakt får gärna vara via mail, använda gärna vårt formulär  här nedan.

Mailet ska inehålla en presentation om er och vad ni kan erbjuda för hem så att vi lättare kan bilda oss en uppfattnig om er och vad för hund ni söker.
Våra valpar säljs inte efter "först till kvarn" kösystem, utan vi säljer våra valpar till de vi tror kan erbjuda bäst hem och  förutsättningar för just den hunden.


Vi svarar på mail i den mån vi hinner, har du inte fått svar efter 14 dagar får ni gärna maila igen ifall det har hamnat fel på vägen. Använd gärna vårt mailformulär här nedan. Vår e-post adress är: kontakt@redicons.seKONTAKT

Använd gärna vårt kontaktforumlär här på hemsidan för att visa intresse för en valp eller har andra funderingar om oss och våra hundar. 


I ert mail vill vi gärna att ni presentation er väl och skriver vad för liv ni kan erbjuda en valp från oss.